Παιδοδοντία


Οδοντιατρική για παιδιά

Είμαστε και οι ίδιοι γονείς, γι’ αυτο ασχολούμαστε με τους μικρούς μας ασθενείς με ιδιαίτερη υπευθυνότητα και ευαισθησία .

Η οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών αφορά κυρίως στην πρόληψη και την αποκατάσταση προβλημάτων τερηδόνας και ούλων. Η πρόληψη επιτυγχάνεται με τους τακτικούς καθαρισμούς και φθοριώσεις (κάθε 6 μήνες), με τις προληπτικές εμφράξεις οπών και σχισμών (sealants) σε μόνιμα δόντια, τις κατάλληλες οδηγίες στοματικής υγιεινής στους γονείς και στο ίδιο το παιδί ανάλογα με την ηλικία του και με την έγκαιρη διάγνωση πιθανών ορθοδοντικών προβλημάτων.

Οι εμφράξεις στα παιδιά καθώς και άλλες οδοντιατρικές εργασίες (πολφοτομές, πολφεκτομές, sealants) γίνονται με χρήση ελαστικού απομονωτήρα, πράγμα πολύ σημαντικό για την ασφάλειά των παιδιών, καθώς και για την ποιότητα των οδοντιατρικών εργασιών.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η φιλική προσέγγιση του παιδιού, ταυτόχρονα με την ύπαρξη κανόνων, έτσι ώστε το παιδί να νιώσει ασφάλεια και να συνεργαστεί βοηθώντας τον ιατρό να δώσει το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα, ενώ το παιδί θα φύγει έχοντας αποκομίσει θετικές παραστάσεις.


Κατά τη διάρκεια των οδοντιατρικών εργασιών, χρησιμοποιούμε ειδικούς ελαστικούς απομονωτήρες, πράγμα πολύ σημαντικό τόσο για την ασφάλεια των παιδιών, όσο και για την ποιότητα του αποτελέσματος.Καλέστε μας

για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για να κλείσετε ένα ραντεβού γνωριμίας.
210–894–0254


Δείγματα Οδοντιατρικών Εργασιών


Άμεση αποκατάσταση παιδικών δοντιών μετά από τραυματισμό