Γενική Οδοντιατρική


Γενική Οδοντιατρική


Περιοδοντολογία

Η καλή υγεία του περιοδοντίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε οδοντιατρική εργασία, γι’ αυτό πρέπει να γίνεται σωστή και έγκαιρη διάγνωση των νόσων του περιοδοντίου και φυσικά να δοθεί η κατάλληλη και αποτελεσματική θεραπεία. Στο οδοντιατρικό κέντρο DVdental εφαρμόζεται θεραπεία ουλίτιδας και αρχόμενης ή μέσου βαθμού περιοδοντίτιδας.

Ανεξάρτητα από το αν κάποιος χρειάζεται περιοδοντική θεραπεία ή όχι, θα πρέπει να γνωρίζει το πως μπορεί να φροντίζει σωστά το στόμα του, γι αυτό και δίνουμε μεγάλη σημασία στην εκμάθηση του σωστού τρόπου βουρτσίσματος των δοντιών, της χρήσης του οδοντικού νήματος και των άλλων μέσων στοματικής υγιεινής (βουρτσάκια για τα μεσοδόντια διαστήματα, στοματικά διαλύματα αντιμικροβιακά ή φθοριούχα, φθοριούχα gel κ.ά.).


Ενδοδοντία

Η ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) είναι η απομάκρυνση του νεκρού ή μολυσμένου πολφού (νεύρου) από το εσωτερικό του δοντιού και στη συνέχεια η έμφραξη των ριζικών σωλήνων με εμφρακτικό υλικό (συνήθως γουταπέρκα). Είναι μια οδοντιατρική εργασία που στο μυαλό των ασθενών είναι συνώνυμη με τον πόνο και την ταλαιπωρία.

Η καλή αναισθησία, η χρήση ελαστικού απομονωτήρα και τα σύγχρονα διαγνωστικά και θεραπευτικά μέσα (ψηφιακή ακτινογραφία, εντοπιστές ακρορριζίου τελευταίας γενιάς, συσκευές χημικομηχανικής επεξεργασίας και έμφραξης των ριζικών σωλήνων) εξασφαλίζουν τη γρήγορη, σωστή και κυρίως ανώδυνη ενδοδοντική θεραπεία.


Οδοντική Χειρουργική

Η οδοντική χειρουργική περιλαμβάνει πολλές οδοντιατρικές εργασίες όπως είναι οι εμφράξεις (απλές και σύνθετες) των δοντιών, όψεις σύνθετης ρητίνης καθώς και άλλες αισθητικές παρεμβάσεις στα πρόσθια δόντια, τοποθέτηση προκατασκευασμένων αξόνων, ένθετα και επένθετα πορσελάνης σε οπίσθια δόντια, κ.ά.

Οι περισσότερες από αυτές τις εργασίες γίνονται με χρήση ελαστικού απομονωτήρα ο οποίος διασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση για τον ασθενή και πολύ καλό περιβάλλον εργασίας στο στόμα για τον οδοντίατρο, γεγονός που οδηγεί σε υψηλότερη ποιότητα οδοντιατρικών εργασιών και καλύτερα αποτελέσματα.


 Περιοδοντολογία: Αποτρύγωση Δοντιών (πριν και μετά)

Οδοντική Χειρουργική: Αντικατάσταση εμφράξεων αμαλγάματος με ρητίνη (πριν και μετά)Καλέστε μας

για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για να κλείσετε ένα ραντεβού γνωριμίας.
210–894–0254


Σχετικές Υπηρεσίες


Προσθετική

Στο ιατρείο μας γίνονται όλες οι εργασίες που αφορούν τόσο την ακίνητη όσο και την κινητή προσθετική.

Αισθητική Αποκατάσταση

Με σύγχρονες τεχνικές και πρωτοποριακά υλικά μπορούμε να παρεμβαίνουμε δυναμικά και πολύ αποτελεσματικά στα χαμόγελα των ασθενών μας.

Ψηφιακή Οδοντιατρική

Διάγνωση, σχεδίαση, αποτύπωση και κατασκευή προσθετικών εργασιών με Ψηφιακά Μέσα.

Βιο-οδοντιατρική

Εμφράξεις και προσθετικές εργασίες χωρίς μέταλλο.