Αισθητική Αποκατάσταση


Αισθητική Αποκατάσταση


Δημιουργήστε το χαμόγελο που σας αρέσει και σας ταιριάζει!

Τα σύγχρονα υλικά και οι τεχνικές μάς επιτρέπουν να παρεμβαίνουμε δυναμικά και πολύ αποτελεσματικά στα χαμόγελα των ασθενών μας.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να αλλάξουμε το σχήμα, το μέγεθος ή την κλίση των δοντιών, να διορθώσουμε δυσχρωμίες ή να τρoποποιήσουμε τα κενά μεταξύ των δοντιών, και το αποτέλεσμα να δείχνει εντελώς φυσικό.

Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως με τις όψεις σύνθετης ρητίνης, όψεις πορσελάνης και τις ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες.

Ο σχεδιασμός των αλλαγών αυτών μπορεί να γίνει ψηφιακά (Digital Smile Design) έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να έχει μια εικόνα των αλλαγών αυτών πριν ξεκινήσει η κανονική διαδικασία.


Λεύκανση

Λεύκανση είναι η διαδικασία κατά την οποία προσπαθούμε να αλλάξουμε το χρώμα των δοντιών, σε πιο ανοιχτούς τόνους από το χρώμα που είχαν αρχικά, μεταβάλλοντας το χρώμα της εξωτερικής επιφάνειας (αδαμαντίνης), αλλά κυρίως του εσωτερικού του δοντιού (οδοντίνη). Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι και ποικίλα σκευάσματα, ενώ η διαδικασία μπορεί να λάβει χώρα είτε στο σπίτι είτε στο ιατρείο.

Στο ιατρείο μας προτείνουμε και ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο “έξυπνης” λεύκανσης για ασφαλή και βέλτιστα αποτελέσματα, στον πιο σύντομο χρόνο.Έξυπνη Λεύκανση

Σε 2 – 3 συνεδρίες στο ιατρείο με χρήση πιστοποιημένων υλικών. Γρήγορα, ανώδυνα, αποτελεσματικά!
Μάθετε περισσότερα...


Δείγματα Οδοντιατρικών Εργασιών Αισθητικής Αποκατάστασης

(Κάθε εικόνα αποτελεί μια ολοκληρωμένη και ξεχωριστή περίπτωση)


Ολοκεραμικές Στεφάνες

Όψεις Πορσελάνης

Bonding - Ρητίνες

Άλλες Περιπτώσεις