Ποιοι είμαστε


Η Φιλοσοφία μας

Όλες οι διαδικασίες στο οδοντιατρικό μας κέντρο βασίζονται στη σύγχρονη τεχνολογία και στα πιο προγμένα υλικά. Η υψηλή ποιότητα, η ταχύτητα και η αποτελεσματική φροντίδα, αλλά και η προσωπική επαφή, αποτελούν τους βασικούς μας στόχους. Προσπαθούμε καθημερινά, μέσα από τις πιο εξελιγμένες ιατρικές συνθήκες, να κάνουμε την επίσκεψη στον οδοντίατρο άνετη και ανώδυνη για κάθε ασθενή.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν όλους τους τομείς της σύγχρονης προληπτικής και επανορθωτικής οδοντιατρικής όπως εμφυτεύματα, αισθητική οδοντιατρική, προσθετική, ενδοδοντία, περιοδοντολογία, οδοντική χειρουργική,  ενώ δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη φροντίδα (προληπτική και θεραπευτική) των παιδιών.

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι θεραπεύουμε ανθρώπους και όχι απλά δόντια, και αυτό αποτελεί  τον βασικό άξονα της φιλοσοφίας μας.Σύντομα Βιογραφικά


Δημήτρης Τασάκος

Δημήτρης Τασάκος

Οδοντίατρος

Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς.

Ειδικεύεται κυρίως στην εμφυτευματική θεραπεία, την προσθετική και την ψηφιακή οδοντιατρική.

Βέρα Εργινουσάκη

Βέρα Εργινουσάκη

Οδοντίατρος

Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς.

Ειδικεύεται κυριώς στη γενική οδοντιατρική, την αισθητική αποκατάσταση και την παιδοδοντία.

Ασκούν το Οδοντιατρικό επάγγελμα από το 1996 και έχουν ενεργή συμμετοχή σε πολλές επιστημονικές δραστηριότητες που αφορούν στις σύγχρονες εξελίξεις στην Οδοντιατρική. Είναι παντρεμένοι  και έχουν δύο παιδιά την Άννα-Χαρά και το Νικόλαο.


Επικοινωνήστε μαζί μας